Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-09@12:16:35 GMT

سامانه‌های بانکی ساتنا و پایا را بشناسید

تاریخ انتشار: ۳۱ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۹۹۱۲۶

سامانه‌های بانکی ساتنا و پایا را بشناسید

خبرگزاری آریا - ساتنا و پایا دو سامانه خدماتی بانکداری الکترونیک است که چندسالی می شود مورد توجه مردم قرار گرفته است، ولی هنوز برخی تفاوت انتقال ساتنا و پایا را کامل نمی‌دانند.
به گزارش خبرگزاری آریا ، "ساتنا" و "پایا" دو سامانه خدماتی بانکداری الکترونیک است که چند سالی است مورد توجه مردم قرار گرفته است، ولی هنوز برخی تفاوت انتقال ساتنا و پایا را کامل نمی‌دانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شیوه انتقال پول در بین حساب‌های بانکی در شرایط حساس کنونی یکی از مهم‌ترین موضوعاتی است که مردم به صورت روزمره با آن سر و کار دارند، در حقیقت با توجه به گسترده شدن فضای مجازی در نقاط مختلف کشور و شیوع ویروس کرونا به جرات می‌توان گفت که حداقل نیمی از جا به جایی‌های پولی در بین حساب‌های بانکی از طریق اینترنت انجام می‌گیرد.
قطع به یقین برای بسیاری از شما این اتفاق افتاده است که وقتی وارد اینترنت بانک خود برای انتقال وجه می‌شوید با دو گزینه ساتنا و پایا مواجه می‌شوید، درحقیقت هر دو سیستم این دو سیستم سامانه‌های سریع و قابل اطمینانی به منظور انتقال وجه بانکی هستند، اما تفاوت این دو سامانه با یکدیگر موضوع مهمی است که شاید بسیاری از ایرانی‌ها نسبت به آن بی اطلاع باشند.
تفاوت سامانه پایا و ساتنا در چیست؟ در واقع سامانه پایا همان استفاده از روش‌های الکترونیکی به منظور جا به جایی وجه بانکی به میزان خرد است و از سامانه ساتنا به منظور پرداخت‌های کلان و حواله‌های فوری استفاده می‌شود.
البته مسئله قابل توجه این است که هیچ کارمزدی در سامانه‌های پایا و ساتنا در نظر گرفته نشده است. از آن سو در سیستم ساتنا عملیات بانکی طی نیم‌ساعت انجام می‌گیرد، ولی در سیستم پایا انجام کامل پرداختی و جابجایی وجه بانکی بین یک تا دو ساعت طول می‌کشد.
سقف میزان انتقال پول در سامانه پایا به 15 میلیون تومان می‌رسد، ولی در سیستم ساتنا حداکثر میزان انتقال پول در یک جابجایی بانکی 50 میلیون تومان است. البته انجام بسیاری از معاملات اقتصادی همچون خرید و فروش ملک و خودرو استفاده از سامانه ساتنا به طور معمول غیرقابل اجتناب است.
طی چند سال اخیر حقوق بسیاری از کارمندان دولت، بازنشستگان، مستمریبگیران، پرداخت سود سهام و اوراق بهادار و پرداخت اقساط تسهیلات وام‌های بانکی با استفاده از سامانه پایا انجام می‌گیرد.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: ساتنا و پایا سامانه پایا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۹۹۱۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: قم مهد علم و دانش است و در تولید محتوا بسیار نقش آفرین است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور در مراسم افتتاح پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کار در استان قم، اظهار کرد: زندگی مردم بر بستر فضای مجازی قرار داده شده و هیچ دستاورد بشر به این سرعت رشد نکرده و زندگی بشر را تحت تاثیر قرار نداده است. کسب و کار، انتقال دانش و انواع سرگرمی ها، ارتباطات ملی و سازمانی در این بستر است.

وی ادامه داد: سرعت و شتاب گرفتن انتقال فیبر نوری یکی از برنامه های دولت است. تمام استان گلستان به فقیر نوری مجهز شد. قم مهد علم و دانش است و در تولید محتوا بسیار نقش آفرین است. موسسات علمی، دانشگاه ها، حوزه ها در حال تولید محتوا هستند و انتقال این محتوا به داخل و خارج کشور اهمیت ویژه و خاص دارد. افزایش سرعت فضای مجازی برای مراکز علمی و فرهنگی اهیمت دارد و این کار یک زیرساخت فرهنگی برای انتقال دانش است.

رئیس جمهور با بیان اینکه در سراسر کشور ۷.۵ میلیون خانوار از امکان فیبر نوری می توانند استفاده کنند، تصریح کرد: در کل استان قم اکنون امکان استفاده از فیبر نوری ممکن شده است. ان شاءالله این شبکه را در سراسر کشور گسترش دهیم.

رئیسی در پایان با بیان اینکه در حال حاضر ۲۵ میلیون نفر امکان استفاده از فیبر نوری را دارند، گفت: از ابتدا در دولت به وزیر ارتباطات درباره ضرورت سرعت و شتاب در ارتباطات صحبت کردم، چون بعضی گله ها در این زمینه وجود داشت و وی وعده داد کار با سرعت به صورت علمی و فناورانه انجام شود که این کار در حال انجام است تا شبکه سرعت داشته باشد و کار مردم سریع انجام شود. حتی کسی هم که بازی می کند، نباید از او حال گیری شود. حال گیری در کسب و کار و بازی و استماع سخنرانی بد است.

به گزارش آنا، رئیس جمهور کشورمان که بامداد امروز برای انجام دومین سفر استانی به شهر مقدس قم سفر کرده بود، به زیارت حرم حضرت معصومه (س) مشرف شد و ضمن زیارت قبورعلما با زائران حرم بدون تشریفات دیدار کرد.

رئیسی در بدو ورود به شهر مقدس قم با حضور در گلزار شهدای این شهر به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تخصیص ۱۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای پروژه‌های تاسیسات گردشگری بالای ۸۰ درصد پیشرفت
  • آزمون لیگ علمی پایا در چهارمحال و بختیاری برگزار شد
  • قانونی برای فرونشست نداریم/ لزوم اصلاح الگوی کشت حوضه زاینده‌رود
  • رئیسی: قم مهد علم و دانش است و در تولید محتوا بسیار نقش آفرین است
  • از کجا بفهمیم سرطان رحم داریم ؟ | شایع ترین علت سرطان دهانه رحم را بشناسید
  • بزرگترین شبکه پشتیبانی از سیستم‌های اتوماسیون شبکه بانکی کشور در «فرادیس البرز»
  • برگشت ۱.۷۰۰ میلیارد تومان بدهی‌ در نقل و انتقال فولاد ارومیه
  • برگشت ۱.۷۰۰میلیارد تومان بدهی‌ در نقل و انتقال فولاد ارومیه
  • دریافت ویزای بیش از ۷۴ هزار زائر حج
  • سقف روزانه تراکنش های بانکی در سال ۱۴۰۳ اعلام شد